Alternatieve pijnbestrijding van zenuwpijn

Heb je al alles geprobeerd om van je pijn af te komen? Alternatieve pijnbestrijding van zenuwpijn richt zich op het verbeteren van de onderliggende, onbewuste triggers die opgelost moeten worden. Het probleem met bijna alle pijnbestrijding en therapieëm is dat ze zich richten op de fysieke pijn en symptomen. Het gevolg is dat er vaak medicatie wordt ingezet en er onnodige en riskante operaties en injecties worden uitgevoerd. Bij chronische pijn wordt de pijn juist meestal erger omdat de pijn zelf het signaal is, ofwel de uiting van het onderliggende probleem. Dit is de reden dat ik mij richt op de behandeling van de onderliggende problemen zodat je duurzame resultaten bereikt. Meer weten over alternatieve pijnbestrijding van zenuwpijn? Lees de ervaringen van mijn cliënten!

Lees de ervaringen van anderen

Onderliggende oorzaak oplossen met alternatieve pijnbestrijding van zenuwpijn

Wat alternatieve pijnbestrijding van zenuwpijn onderscheidt van andere pijnbestrijding zijn 3 punten. Ten eerste gaan we op zoek naar de onderliggende triggers van je pijn. Dit doen we door de pijn of andere klachten die je ervaart eerst goed te doorgronden zodat er een stukje bewustzijn ontstaat. Pijn is namelijk een onbewust proces dat is ontstaan door een fysieke dreiging of schade maar regelmatige of chronische pijn is een mindbody proces. Bij chronische pijn is het een patroon geworden in het onderbewustzijn en is het als het ware verankerd in je zenuwstelsel. Kom achter de oorzaak van jouw pijn door de pijntest in te vullen!

Gratis pijntest
Alternatieve pijnbestrijding zenuwpijn

Mindbody methode om pijnpatronen te doorbreken

Hoe kom je structureel van je pijn af? Hiervoor gebruiken we de mindbody methode zodat de voedingsbodem van je pijn wordt losgekoppeld. Ook bij chronische ontstekingen, ziektes of andere klachten speelt dit een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan een auto immuunziekte van je huid, zoals eczeem. Het tweede punt wat kenmerkend is aan alternatieve pijnbestrijding van zenuwpijn is dat we op zoek gaan naar mogelijke ontstekingen in het lichaam, inclusief de eventuele oorzaak daarvan. Vaak zijn het namelijk ontstekingsprocessen die aan de basis liggen van veel chronische (pijn)klachten. Ik begeleid je graag om van je pijnklachten af te komen en geef je alle kennis en tools in handen die nodig zijn om je klachten te doorgronden en te verbeteren. Meld je direct aan voor een gratis intakegesprek!

Pijnvrij behandelen en chronische klachten duurzaam verbeteren

Het derde onderscheidende kenmerk van alternatieve pijnbestrijding van zenuwpijn is dat we samen werken aan de oplossing van de klacht. Jij speelt dus zelf ook een actieve rol in het proces. Dit blijkt betere resultaten te geven dan eindeloos doorzoeken naar nieuwe behandelvormen. Alle methodes die ik gebruik zijn gebaseerd op wetenschappelijk klinisch onderzoek. Diverse onderzoeken wijzen uit dat een gericht, kort maar intensief mindbody proces effectief is om de chronische pijn duurzaam te verbeteren. Daarbij richt ik mij op een minimale, structurele verbetering van 50% in 4 weken. Heb je interesse in deze manier van werken of wil je meer informatie over de Trigger point reset methode? Maak direct een afspraak!

Maak een afspraak
Call Now ButtonBel nu