Auto immuunziekte huid veilig en natuurlijk oplossen

Als je een auto immuunziekte van je huid hebt, wil je niks liever dan van je klachten afkomen. Kan dat op een veilige en natuurlijk manier? Wanneer je naar de huisarts gaat krijg je waarschijnlijk ontstekingsremmers voorgeschreven of afweer onderdrukkende medicatie. Dit geeft meestal verlichting op de korte termijn en er zitten vaak bijwerkingen aan verbonden. Wil je een echte oplossing waardoor je je klachten structureel kunt verbeteren? Om het probleem van de auto immuunziekte van je huid, zoals eczeem, op te lossen moet er eerst bewustzijn van het onderliggende probleem ontstaan. Hierdoor kun je je jouw energie en welzijn structureel verbeteren. Benieuwd naar de ervaringen van mijn cliënten? Lees de reviews!

Lees de ervaringen van anderen

Immuunsysteem Reset bij auto immuunziekte huid

Wanneer je een huid auto immuunziekte hebt, worden delen van het lichaam als vijandig of lichaamsvreemd gezien. Hierdoor kunnen er ontstekingen ontstaan en dit gaat vaak gepaard met pijn, zwellingen, warmte en roodheid. Dit is een verkeerde reactie van het immuunsysteem maar deze is positief te beïnvloeden. Ik integreer verschillende natuurlijke principes om dit aan te pakken. Op basis van een persoonlijke analyse stel ik een plan op. Dan worden de meest waarschijnlijke triggers verwijderd, waarna de gevoeligheid wordt getest. Zo kan de belastbaarheid van je systeem worden verbeterd en is er dus sprake van een immuunsysteem-reset. Meer weten over de achterliggende principes bij een auto immuunziekte van je huid? Bekijk de video!

Bekijk de video
Auto immuunziekte huid

Achterliggende oorzaken aanpakken in plaats van symptoombestrijding

Wil je je huid auto immuunziekte bij de bron aanpakken in plaats van aan symptoombestrijding te doen? Bij medicatie worden de onderliggende problemen vaak niet opgelost maar verdwijnt alleen de uitslag zelf. Alleen dit is juist de uiting van het probleem! Als je de onderliggende oorzaken niet aanpakt, kan er ook geen structurele oplossing komen. Voorkom dat je duizenden euro’s besteed aan allerlei mogelijke oplossingen door te kiezen voor een integrale behandeling met behulp van leefstijlaanpassingen. Meer weten over mijn werkwijze of wil je meer informatie over alternatieve pijnbestrijding bij zenuwpijn? Neem contact op door te bellen naar 06- 486 56 283.

Effectief plannen voor huid auto immuunziekte

Wil je zorg en ondersteuning krijgen bij gerichte aanpassingen in jouw levensstijl? Wil je structurele resultaten boeken en geen risicovolle behandelingen ondergaan? Dan maak ik graag een effectief voor je waarbij we jouw klachten met betrekking tot je auto immuunziekte van de huid duurzaam verbeteren. Dit plan is helemaal aangepast aan jouw persoonlijke situatie, klachten, huidige dieet en gezondheid. Het is ook mogelijk om een totaalplan op te stellen om chronische pijn op te lossen door middel van de Trigger point reset methode. Benieuwd hoe dit voor jou zou kunnen werken? Boek een gratis intake sessie!

Gratis intake sessie
Call Now ButtonBel nu