Totaal Pijnvrij Essential Programma

Het essentiële proces om chronische pijn op te lossen

Introductie

Dank voor je vertrouwen en gefeliciteerd met de keuze om het programma te volgen!

Het programma duurt 4 weken en zal tot een uur per dag in beslag nemen. Je mag er meer aandacht aan geven natuurlijk. Het gaat er om dat je er dagelijks mee bezig bent. Het liefst minimaal een half uur per dag. Elke dag van het programma. Dit garandeert de grootste kans op het meest effectieve resultaat. Lees aandachtig de informatie op deze pagina en bewaar hem in je favorieten/bladwijzers.

 

Contactmomenten en consults

Bij dit programma zitten enkele consults. Dat zijn (live, online of fysieke) contactmomenten waar je gebruik van kunt maken. Standaard zijn dat er drie. Inclusief de (uitgebreide) intake en eindsessie. Tussendoor kan je een consult boeken van 30 minuten. Wanneer je behoefte hebt een persoonlijke (online) consult te boeken kan  je dat op elk moment doen via deze link. 

Verder monitor ik jouw feedback op meerdere momenten in het programma en zal ik je feedback geven en helpen met het verwerken en veranderen van enkele beperkende factoren in de laatste week van het programma. Het programma biedt dus een grote mate van vrijheid en dus ook verantwoordelijkheid.

Door actief te zijn en je te houden aan de stappen in het proces vergroot je de kansen op succes en het oplossen van de pijn. Je kan mij natuurlijk wel ten alle tijden mailen met vragen of opmerkingen.

 

Valkuilen vermijden

Valkuil 1: Focus op andere diagnose, oorzaken en therapieën
Je mag gewoon doorgaan met de dagelijkse dingen. Tijdens het programma echter liever niet experimenteren met andere vormen van therapie. Dit om de verbanden goed helder te houden, qua veranderingen/verbeteringen. Dit verhult namelijk de werkelijke oorzaken waardoor het resultaat juist niet wordt gehaald. Hierbij gaat het er vooral om de valkuil van het fysiek denken te vermijden. Dit concept zal in de loop van het proces nog verder uitgediept worden.

Valkuil 2: Resultaatafhankelijkheid
Probeer ook resultaatonafhankelijk te blijven en elke verschuiving/verandering te zien als bewijs dat het werkt. Hoe snel pijn vermindert en oplost is verschillend voor iedereen. Je hoeft niet pijnvrij te zijn aan het einde van het programma. Dit is namelijk een andere valkuil: jezelf onder druk zetten om pijn op te lossen. Dat geeft meer aandacht aan de pijn. En meer energie. We gaan in dit programma proberen de aandacht juist op gedachten, emoties, overtuigingen en gevoelens te richten om de pijnpatronen te vergeten. Het proces van de oplossing van. de pijn is geen rechte lijn. De pijn kan fluctueren.

Valkuil 3: Pijn keert terug
De pijn is een patroon en zal langzaamaan minder actief worden. Zo lang je met (de principes van) het programma bezig blijft. Totdat het vrijwel geheel verdwijnt. Of volledig. Wel kan de pijn eerst van locatie veranderen. Of tijdelijk verdwijnen en weer (tijdelijk) terugkomen. In al deze situaties is het van belang te blijven focussen op dit programma en de principes er van. Het feit dat de pijn vermindert, verandert of zelfs toeneemt bewijst dat het gerelateerd is aan het mechanisme waar we op gaan focussen om het te gaan begrijpen en veranderen.

Dag 1: Doelen stellen

Stap 1 van het proces is het beschrijven van persoonlijke doelen. Waar word jij gelukkig van? Ga naar deze pagina, bekijk de video, lees de tekst en volg de aanwijzingen om jouw doelen scherp te krijgen.

Dag 2: Bewustwording TMS

Week 1 gaat om vooral om kennis. Kennis is macht. Of in ieder geval potentiële macht: Afhankelijk of je er iets mee doet of niet. In de context van dit programma betekend de juiste kennis het verschil tussen het begrijpen van de materie of in onzekerheid blijven. Je kan een onderliggende probleem niet oplossen als je je niet bewust bent van de werkelijke aard van het probleem: De oorzaak ervan. Daar gaat dit deel over.

Chronische pijn wordt verklaard door een aandoening genaamd TMS (Tension Myositis Syndrome). Ook bekend als MBS (Mindbody Syndrome), NPD (Neuro Physiological Disorder) of DPS (Diversion Pain Syndrome. Allemaal termen die hetzelfde mechanisme beschrijven. Namelijk de manier waarop pijn geconditioneerd wordt in het lichaam. En de wijze waarop herconditionering het kan oplossen. Het bewust worden en blijven van de principes ervan is de eerste én (vaak) belangrijkste stap in het genezingsproces.

 

Boek luisteren

Daarom beginnen bij die essentiële kennis met het meesterwerk van de meest vooraanstaande en omstreden arts op het gebied van chronische pijn. Iemand die zijn hele leven opbokste tegen de medische dogma’s en farmaceutische industrie. Het gaat om The Mindbody Prescription van Dr. Sarno: De grondlegger en pionier van de TMS-theorie die al honderdduizenden mensen heeft geholpen pijnvrij te worden. In veel gevallen na decennia van pijn en talloze therapievormen en operaties die niet hielpen. Dit is absoluut essentiële kennis. Die je letterlijk tot in je cellen wil opnemen. Luister daarom elke dag minimaal een half uur aandachtig. Je mag een week over het boek doen.

Het boek is 30 dagen lang gratis te beluisteren met een proefabonnement via Audible. Voor die tijd opzeggen dus als je niet meer van de dienst gebruik wilt maken! Maak je niet druk om de medische terminologie. Gewoon doorluisteren en de strekking wordt meestal snel duidelijk. Mocht je binnen enkele dagen het boek al afgeluisterd hebben mag je het aangeven en kan ik je een volgend boek aanraden. Ditzelfde boek herhaalt luisteren mag natuurlijk ook altijd. Graag zelfs want je zal telkens nieuwe inzichten ontdekken.

Probeer het boek in ieder geval in 1 week helemaal aandachtig af te luisteren. Luisteren, lezen en bekijken mag allemaal op elke moment, ook tijdens vervolgstappen in het programma. Gebruik oordoppen. Draadloos vanaf je mobiele telefoon is helemaal prettig te combineren met allerlei (ontspannen) activiteiten. Ook kan je afwisselen van luisteren vanaf je mobiel tot luisteren vanaf je laptop vanaf dezelfde locatie in het boek.

Registreer, download en luister vanaf vandaag 30 dagen gratis via deze link

Dag 8: week 2

Ben je op dag 8 aangekomen klik dan hier!

Wachtwoord = schrijven

Call Now ButtonBel nu