feb 22

Online training

Tony Robbins & Dean Graziose Online training

31 mei: Ontdek hoe jij jouw kennis kan gebruiken om een verschil te maken

Bob Borghart, Mindbody Coach | Laatst bewerkt: 31 mei 2020

Ik praat graag over de samenhang van fysieke pijn en mentale pijn. Hoe deze eigenlijk in het verlengde van elkaar liggen. Dat het brein fysieke pijnpatronen kan ‘aanleren’ op basis van emotionele pijn. Dat dit aan de basis ligt van alle chronische pijn is misschien onbegrijpelijk, maar er is veel en groeiend klinisch bewijs dat dit werkelijk het mechanisme is… En geen goed bewijs dat het niet zo is.

Zo is een chronische triggerpoint niets anders dan een uiting van een onderliggend probleem. Vanuit het zenwustelsel. Aangestuurd vanuit het onbewuste brein. Het bewust worden van deze oorzaak is dus de sleutel.

Het is een mindbody proces, ook wel mindbody syndroom genoemd. De oplossing is ook via een mindbody proces. De pijn heb je eigenlijk onbewust aangeleerd en kan je als het ware bewust weer ‘afleren’. Met dit proces heb ik mijn eigen pijnpatronen opgelost en iedereen die een programma bij mij heeft gevolgd is of (jawel) Totaal Pijnvrij of heeft de klachten structureel verbeterd (meestal aanzienlijk).

Kennis ligt hierbij dus aan de basis. Het beginnen te begrijpen van het mechanisme, de werking van de pijn. Dit maakt het mogelijk het pijnsignaal op een andere manier te gaan interpreteren, waardoor de rol en functie van de pijn veranderd en de pijn uiteindelijk overbodig wordt. Het is dus geen gave die uniek voor mij is weggelegd. Iedereen kan het leren. Het is de kennis die de basis vormt.

Ik ben daarom begonnen met het aanbieden van workshops. Omdat dit het meest essentiële stuk kennis in veel kortere tijd kan overbrengen: De kennis die geneest. Mocht je interesse hebben om dit te leren dan kan je elke laatste zaterdag van de maand deelnemen aan de Workshop: The Mindbody Solution.

Mocht je zelf bepaalde kwaliteiten (=kennis) hebben – of willen ontdekken – die het verschil voor mensen kan maken dan raad ik je aan de gratis online training te volgen op zondag 31 mei Tony Robbins gaat je daarin helpen een idee te krijgen op welke manier jij jouw kwaliteiten anders kan inzetten om een verschil te maken.

Het uitgangspunt van de training is dat er altijd mensen zijn die verlegen zitten om precies die kennis, ervaring en kwaliteiten die jij hebt. Dus verborgen kwaliteiten of talenten, waar je je misschien niet bewust van bent. Ontdek ze en hoe je die kan delen met zo veel mogelijk mensen.

Doe mee aan Tony Robbins’ LIVE online training op 31 mei.

Heb je de live training gemist? Dan heb je nog (misschien) de kans om de replay te zien via deze link:

Bekijk replay na 31 mei

Als je direct in wilt stappen in het KBB programma kan je je direct inschrijven

KBB programma inschrijven

“Nothing in life has any meaning except the meaning we give it.”
Tony Robbins

About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *