Gratis online intake

Mindbody Reset Sessies

Bij fysieke pijn of stress

Snel en veilig bij de pijnbron met de Mindbody Reset Sessie

Direct verlichting bij onbegrepen of chronische pijn en stress – nu ook online

 • Snelle pijnverlichting
 • Veilig en natuurlijk
 • Leer pijn en stress verlichten
 • Medicatie stoppen
 • Operatie voorkomen
 • Gratis bij instap programma
Gratis intake
Na in een lange sessie een aantal keer de oefeningen te hebben gedaan was de pijn helemaal weg! Ongelooflijk. En het mooie is dat ik -als de pijn terug lijkt te komen- nu handvatten heb om het meteen te onderkennen en er weer zelf van af te komen!- Monique
I had a severe pain in my calf leading to my back that wouldn’t let me sleep or sit ... After 50 minutes of treatment and an interesting conversation about his treatment methods, i went back home with very little pain and slept well. A day later, the pain went away. I would recommend Bob highly...- Sridhar
Ik ben ook bij de fysio geweest maar die kijkt alleen naar het ene plekje en kijkt niet naar het totaalbeeld. Daar loop je weken bij en dan los je niet het hele probleem op. Wat wij hebben gedaan dan kan je zien wat een verschil je bereikt! Heel fijn dat ik die kans gehad heb!- Petra
Een paar weken geleden een sessie gehad bij Bob voor de pijn in mijn rug. Ik werd fijn geholpen, en ik heb meer geleerd over mijn pijn en de connectie tussen je hersens en pijnprikkels. Mijn rugpijn is al een stuk minder geworden.- Melanie
Ik kan dankzij jouw sessie veel makkelijker ontspannen en begrijp nu waar de pijn vandaan komt en hoe ik het direct kan verbeteren. Helemaal van de pijnstillers af!- René
Ik had niet verwacht dat de pijn meteen weg zou zijn. Ik had eerst nog wat spanning in de nek en schouder. Die trok al heel snel weg. Daarna had ik nog wel erge pijn achter de ogen. Maar dat is nu ook weg!- Shandina

In een persoonlijke sessie van 2,5 uur gaan we naar de kern voor directe en natuurlijke pijnverlichting. Je ontdekt de oorzaak van de pijn en hoe je het oplost. Plus enkele technieken die je op elk moment kan gebruiken om de pijn te verlichten.

Misschien heb je al van alles geprobeerd tegen de pijn en zoek je antwoorden. Of ben je al behoorlijk gefrustreerd dat je nog steeds met pijn rondloopt? Om jouw pijnklachten zo snel mogelijk bij de bron aan te pakken gaan we in een Mindbody Reset Sessie naar deze onderliggende oorzaken van jouw pijn. Dit brengt je de inzichten die je gaan helpen de pijnpatronen structureel te doorbreken.

Chronische pijn is een geconditioneerd proces in het zenuwstelsel. Ofwel een patroon van pijn in het onderbewustzijn. Zodra weefsels genezen of hersteld zijn is dit verdedigingsmechanisme overbodig en moet het pijnsignaal ook verdwijnen. Maar als het pijnsignaal aanhoudt is er een neurologische voedingsbodem ontstaan die de pijn als het ware blijft activeren.

In deze voedingsbodem spelen onbewuste triggers een rol bij dit in stand houden van de pijn. Dit zijn de onbewuste stressoren. Zo kan bijvoorbeeld de frustratie over het niet bevatten van de oorzaak van de pijn zelf een trigger worden die de pijn in stand kan houden. Ook kunnen bepaalde voedingsstoffen bijdragen aan sluimerende ontstekingsprocessen. Het is belangrijk al deze stressoren in kaart te brengen om de pijn op te lossen. Of in ieder geval de belangrijkste.

Je gaat tijdens de sessie anders tegen de pijn aankijken. De pijn zal daarom direct minder frustrerend, bedreigend en storend zijn. Dit nieuwe perspectief, gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten over chronische pijn en het brein, levert meer vertrouwen. Daarmee is de sessie de eerste stap om de pijn structureel op te lossen. Je krijgt enkele technieken die je op jezelf kan toepassen om de pijn direct te verlichten.

Ideaal

 • Als je zo snel mogelijk een verbetering van jouw pijnklachten wilt.
 • Wanneer je structurele resultaten zoekt en geen risicovolle behandelingen.
 • Als alles wat je geprobeerd hebt niet werkt of alleen een tijdelijk effect heeft.
 • Om te begrijpen hoe jouw pijn werkt en hoe je het natuurlijk oplost.
 • Als je (nog) twijfelt aan een programma maar alvast de belangrijkste inzichten en technieken wilt waarmee je (zelfstandig) vooruit kan.

Mindbody Reset Sessie: 150 minuten € 150,-*
Mindbody Consult: 60 minuten € 60,-*

* Zonder zorgdeclaraties tijdelijk 10% korting. Gratis als je doorstroomt naar een programma (verrekening met programmakosten). Vergoedingen afhankelijk van de verzekering.

Boek nu

Shandina vertelt hoe haar pijn veranderde, verschoof én oploste tijdens de sessie

Petra laat zien hoe haar frozen shoulder losliet tijdens de sessie

Werking van de Mindbody (Reset) Sessie

Reset proces

We werken aan het achterhalen van de oorzaken in enkele uren. Met intake, onderzoek, kennis, uitleg, bewustwording en het leren loslaten van onbewuste spanning. Ook gebruiken we enkele mindbody technieken, waaronder tapping. Ook bekend als EFT of Emotional Freedom Technique. Verder kan je specifieke oefeningen meekrijgen die jouw pijn kunnen verlichten. Vaak is dat tijdelijk nodig. Want zowel fysieke als mentale oefeningen kunnen het zenuwstelsel en brein beïnvloeden en kunnen een belangrijke signaalfunctie bieden.

Tijd en diepte 

Voor snelle resultaten en directe verlichting is een Mindbody Reset Sessie van 2,5 uur ideaal. Dan is er genoeg tijd om direct een doorbraak te realiseren. Door de verschillende oorzaken te achterhalen en te werken aan bewustwording en conditionering. Daarbij kunnen we eventuele andere levensstijlaanpassingen bespreken en een programma of gericht behandelplan maken. Om aan de nieuwe inzichten en herconditionering te werken zodat je de pijn structureel kan oplossen.

Patronen ombuigen

We gaan tijdens de sessie de factoren in kaart brengen die jou de optimale kansen bieden de specifieke mentale, fysieke en onderbewuste patronen om te buigen in andere patronen die jouw beter dienen. Die patronen zullen dan niet meer tot pijn leiden en kunnen jouw (uiteindelijk) onafhankelijk maken van oefeningen, behandelingen, medicatie en (ook vooral) de angst voor de aanhoudende pijn.

Programma instap

Voor de meeste mensen met jarenlange en/of ernstige chronische pijnklachten is het aan te raden de sessie direct op te volgen in een programma op maat. Waarmee je zelf dagelijks bezig bent om de onderliggende oorzaken aan te pakken. Onder gerichte begeleiding of (grotendeels) zelfstandig als je daar de voorkeur voor hebt. De structuur, consistentie en volledigheid van zo’n programma moet ervoor zorgen dat de nieuwe inzichten, patronen en pijnverlichting niet slechts tijdelijk zijn maar naar een structurele oplossing of zelfs transformatie leidt. Voor een duurzaam resultaat.

Gratis online intake
Call Now ButtonBel nu