Producten die echt helpen.

Ons huidige leven is radicaal anders dan ooit tevoren. Dat betekent dat we evolutionair niet zijn aangepast aan het moderne leven: Waarbij we veel minder bewegen, veel vaker en onnatuurlijker eten, onszelf statisch belasten en voortdurend blootstellen aan kunstlicht, -materialen, uitstoot en straling. Waar we geen genetische verdediging of adaptatie voor hebben ontwikkeld. Dit kan chronische spanning, stress en pijn opleveren. Maar ook ziekte.

Totaal Pijnvrij zoekt daarom de meest behulpzame producten om deze stressoren in te perken of neutraliseren. Alle producten zijn via de meest betrouwbare kanalen zelf te bestellen. Maak gebruik van mogelijke kortingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief om van nieuwe tips, producten of acties te profiteren. Mis je hier kwaliteitsproducten die niet mogen ontbreken? Stuur jouw tips naar info@totaalpijnvrij.nl!

 

Vrij ademen

Helaas wordt het dragen van mondkapjes binnenkort verplicht in publieke ruimtes. Echter ben je niet verplicht om een mondkapje te dragen als je je beperkt voelt in jouw mentale of fysieke capaciteit in het dragen hiervan. Je kan om gezondheidsredenen namelijk uitgezonderd zijn. Je bent ook niet verplicht om hierover toelichting te geven, gezien het gaat om medische privégegevens.

Ik adviseer persoonlijk tegen het gebruik van niet-medische mondkapjes in bijna alle gevallen. Ook omdat het meest recente onderzoek aantoont dat het dragen van (niet medische) mondkapjes meer schade aanricht dan dat het beschermt: Het leidt naar hogere sterfte, infecties en diverse gezondheidsklachten. Daarbij gaat het in tegen onze grondrechten, de Nederlandse grondwet en het recht op zelfbeschikking. De keuze om te dragen wat we willen.

Mocht je zoeken naar winkels, producten en diensten waar jij welkom bent en niet bang bent om (agressief) benaderd of aangesproken te worden dan kan je eens kijken op de website Ademvrijbijmij.nl. Hier kan je per categorie zoeken naar dienstverleners waar jij welkom bent om zonder mondkapje binnen te komen. Zodat je frisse lucht kan blijven inademen en de kans op gezondheidsklachten- en complicaties vermindert.

Call Now ButtonBel nu