Alleen de beste producten. Zonder toxische vulstoffen.

Voedingssupplementen kunnen klachten verbeteren. Helaas zijn ze ook duur en zijn de meeste niet effectief. Ze bevatten vaak schadelijke stoffen die juist meer klachten kunnen geven. De voedingsstoffen worden daarbij vaak niet goed opgenomen of omgezet in de biologische vorm, die het lichaam kan gebruiken. Totaal Pijnvrij biedt daarom alleen de meest betrouwbare merken, zonder toxische toevoegingen. Met natuurlijke nutriënten die wel worden opgenomen én daarom de hoogste klantwaarderingen hebben*. Er is geen toeslag en veel producten zijn met korting te bestellen.

MCT-olie

MCT-olie helpt je energie op peil houden. Het is erg handig bij de transitie naar een lowcarb-, keto- of carnivoordieet. Om sneller af te vallen en metabolisch gezonder en flexibeler te worden. C8-MCT is een direct beschikbare energie voor vitale organen zoals je brein.
Meer info

€ 19,97

Bestel bij Amazon

Elektrolyten druppels

Elektrolyten kunnen krampen tegengaan en vermoeidheid of energieproblemen voorkomen. Het kan cruciaal zijn om een vlotte transitie te maken naar een lowcarb-, keto- of carnivoordieet. Ook bij intermittend vasten maar zekerbij langdurig vasten aan te raden.
Meer info

€ 31,06

Bestel bij Amazon

Bottenbouillon

Bottenbouillon is een heerlijke manier om diverse cruciale voedingsstoffen binnen te krijgen. Het helpt je darm, huid, botten, gewrichten, spieren en vrijwel alle weefsels in het lichaam herstellen. Bevat de meest biologisch opneembare eiwitten, collageen en calcium. Lang houdbaar en allergenenvrij. Ideaal om een vast te doorbreken.

Meer info.

€ 37,-

Bestel bij Amazon

Bottenbouillonpoeder

Met deze poeder kan je snel diverse cruciale voedingsstoffen binnenkrijgen. Bottenbouillon helpt je darm, huid, botten, gewrichten, spieren en vrijwel alle weefsels in het lichaam herstellen. Bevat de meest biologisch opneembare eiwitten, collageen en calcium. Lang houdbaar en allergenenvrij. Ook ideaal om bijvoorbeeld een vast mee te doorbreken.

Meer info.

€ 28,95

Bestel bij Amazon
Collageenpoeder HG

Collageenpoeder

Collageen helpt je darm, huid, botten, spieren en gewrichten sneller herstellen. Bevat de meest biologisch opneembare glycine. Helpt de elasticiteit van huid en haar. Recyclebare verpakking, zonder suiker, zuivel of granen.

Meer info.

€ 21,95

Bestel bij Amazon

*Het optimale gebruik van supplementen is tijdelijk, periodiek of cyclisch. Niet doorlopend. Bij chronische klachten is goede begeleiding nodig. Neem bij vragen contact op of boek een consult.

pbep-aantoonbaar-beter-logo

Het Keurmerk ‘Practice Based Evidence Praktijk’ onderscheidt praktijken die de effectiviteit van de behandeling inzichtelijk maken op basis van specifieke criteria. Hierdoor kan de cliënt zien of de gegeven behandeling effectief is. Zo kunnen deze zorgverleners specifieker en efficiënter behandelen en een aantoonbaar betere kwaliteit van zorg bieden.

Bekijk de tarieven, check de beschikbaarheid en maak direct een afspraak.
Zonder zorgdeclaraties 10% korting.