Neem contact op

Vul het formulier in. Dan wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.

Totaal Pijnvrij Contactopties

Postadres
Magnoliastraat 88,
7531 KA, Enschede

Tel. 06- 486 56 283
Email: info@totaalpijnvrij.nl

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Het is vaak lastig in te schatten hoe lang het duurt voordat er resultaten zijn. Het is niet handig direct of heel snel resultaten te verwachten, maar doorgaans zijn er verbeteringen merkbaar binnen enkele weken. Wanneer het ziektebeeld erg vergevorderd is zal het meestal langer duren, of kunnen resultaten meer beperkt zijn. In sommige gevallen zullen meerdere dingen getest moeten worden, voordat duidelijk is waar de therapie zich op moet focussen. Ook is de persoonlijke motivatie van belang: In hoeverre ben je bereid inspanningen of aanpassingen te maken? Hiermee wordt namelijk vaak de meeste winst behaald, maar dit is dan ook de grote uitdaging. Echter, daarom is professionele ondersteuning en coaching essentieel. Tegelijk: Hoe groter de pijn of klachten, hoe meer die motivatie er vaak wel is of aangewakkerd kan worden.

Wanneer kan ik terecht?

Voor een fysieke bijeenkomst kan je doorgaans binnen enkele weken terecht op een van de locaties. Online is een afspraak vaak al sneller mogelijk, binnen enkele dagen. Reserveer of bekijk de beschikbaarheid hier.

Kan ik de therapie vergoed krijgen?

Afhankelijk van de zorgverzekering en alleen vanuit een aanvullend pakket. Dus check dit bij je verzekeraar. Wel kunnen kosten (grotendeels) aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting, waardoor u de gemaakte kosten later (deels) terug krijgt.

Aan wat voor kosten moet ik denken om een resultaat te verwachten?

Het standaard uurtarief is €90,-. Online consults zijn €70,-. Doorgaans zijn 5-10 uur aan consults nodig om tot een gewenst resultaat te komen. De kosten voor programma’s (op maat) zijn voordeliger dan het reguliere uurtarief. Na de eerste sessie met intake krijgt u een behandelvoorstel. Kijk voor meer info op de pagina tarieven.

Waar kan ik terecht voor een consult?

De meeste beschikbaarheid (en voordeligste consults) zijn online, via een videoverbinding (Zoom). Fysiek zijn er opties in Amsterdam, Rotterdam en Enschede. Klik hier voor beschikbaarheid en reserveringen.

Niks heeft geholpen. Hoe weet ik of dit wel gaat helpen?

Er kunnen nooit garanties gegeven worden. Maar we gaan vanuit een breder perspectief kijken dan de (meeste) (para)medisch specialisten. Daarbij kiezen we zorgvuldig vanuit een zeer breed palet van behandelmogelijkheden. We gaan zeker onderzoeken wat u al geprobeerd heeft, om daar van te leren. Maar vooral gaan we kijken naar het totale geheel van alle mogelijke oorzaken. Vaak is de oorzaak immers multifactorieel; ofwel een gevolg van meerdere oorzaken. Vanuit de kPNI noemen we dit de associated molecular patterns, die de ziekteverschijnselen of symptomen veroorzaken en in stand houden. Dan kiezen we er één (of meerdere opties) die het beste bij de situatie passen en de meeste kans van slagen geven. Soms moeten we het behandelprotocol in meerdere fases opdelen, om een echt duurzaam resultaat te bereiken.

Online therapie optie

De gehele therapie is online mogelijk. Dankzij resultaatgerichte coaching, mindbody-interventies, leefstijlgeneeskunde en suppletie. Dat maakt deze holistische totaalbenadering beschikbaar vanuit huis, met alleen een internetverbinding. Je bespaart zo direct op de kosten van de consults, maar ook op de reiskosten en -tijd.

Doorgaans is online therapie in het begin wat onwennig. Maar al snel wen je eraan en ervaar je de voordelen. Waarom velen het juist als prettig en comfortabeler ervaren. Ook is de beschikbaarheid en flexibiliteit een stuk beter. Voor fysieke afspraken zijn onderstaande locaties (nog beperkt) beschikbaar.

Fysieke praktijklocaties

Amsterdam
Pietersbergweg 291, 1105 BM, Amsterdam

Dit pand in Amsterdam-Zuid is uitstekend bereikbaar en heeft eigen parkeerplaatsen. Gelegen op 200 meter afstand van opritten A2 en A9 en enkele minuten lopen naar bushalte, metro- en treinstation.

Rotterdam
Corkstraat 46, 3047 AC, Rotterdam

Deze locatie is centraal gelegen nabij op- en afritten van de rijksweg A-13 (Rotterdam/Den Haag) en A20 (Rotterdam/Gouda/Utrecht). Nabij Airport Rotterdam. Gratis parkeren. Met het OV zal er een wandeling van ca. 20 minuten bij komen.

Enschede
Hengelosestraat 100, 7518 AK, Enschede

Locatie centraal in Enschede, tegenover de meubelboulevard en Action. Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Makkelijk bereikbaar via OV.

De aangereikte methoden hebben mij de ogen geopend voor zelfgenezing en ik ben daardoor ook de diagnose 'spierreuma' kwijtgeraakt. Door meerdere methoden te koppelen heeft Bob Borghart enorm verschil gemaakt voor mijn welzijn en gevoel.- Alicja
I had a severe pain in my calf leading to my back that wouldn’t let me sleep or sit ... After 50 minutes of treatment and an interesting conversation about his treatment methods, i went back home with very little pain and slept well. A day later, the pain went away. I would recommend Bob highly...- Sridhar
Na in een lange sessie een aantal keer de oefeningen te hebben gedaan was de pijn helemaal weg! Ongelooflijk. En het mooie is dat ik -als de pijn terug lijkt te komen- nu handvatten heb om het meteen te onderkennen en er weer zelf van af te komen!- Monique
Bob heeft veel kennis en inzicht in nieuwe methoden om pijn te bestrijden. Hier is niets zweverigs aan, zijn inzichten zijn wetenschappelijk onderbouwd, en werken ook echt: onze dochter had dagelijks pijn, en heeft dit dankzij zijn behandelingen en advies nu niet meer.- Eelco
De enorme pijnen die ik jarenlang door artrose en allerlei ontstekingen had, zijn nu al zeker met 70% verminderd! Ik gebruik bijna geen pijnstillers meer! Ik vind het nog steeds ongelooflijk en ben enorm dankbaar! Mijn leven is totaal veranderd, meer energie, minder moeheid, ik ben vele malen happier dan een aantal maanden geleden! Ook ben ik niet meer lactose intolerant :-).- Bianca
Erg goede behandeling om mijn prikkelbare darm symptomen te verminderen met behulp van dieet en mindbody programma. Heeft me nieuwe inzichten gegeven en erg geholpen. Bob is erg enthousiast en ook erg bereikbaar en flexibel. Plus goeie massages!- Dawn
afspraak maken
Bob-bewerkt-portret wit

Bob Borghart
Sport- en kPNI therapeut
bob@totaalpijnvrij.nl