Gezocht: Specialistische ondersteuning

Totaal Pijnvrij is een vooruitstrevende, lerende organisatie die continue in ontwikkeling is: Altijd op zoek naar nieuwe inzichten, alternatieve methoden en complementaire werkwijzen. Na een compleet Totaal Pijnvrij programma en de afsluitende reset-dag is er idealiter geen pijnbestrijdingshulp meer nodig. Dit programma zal voor verreweg de meeste mensen afdoende zijn. Echter, tijdens of na afloop van het traject kan een doorverwijzing naar een specialist worden aangeraden, afhankelijk van de aard en complexiteit van de problematiek en de persoonlijke doelen van de cliënt.

Ik zoek momenteel (zorg)professionals aan wie ik kan doorverwijzen tijdens- of na afloop van de trajecten waarbij chronische (pijn)klachten worden aangepakt bij de bron. Ik denk aan fysio-/manueeltherapeuten, ergo- en/of oefentherapeuten, orthomoleculair therapeuten, natuurgeneeskundigen en hooggekwalificeerde personal trainers. Andere disciplines zijn ook mogelijk, mocht het passen bij het TP-concept; gericht op natuurlijke, duurzame en structurele oplossingen.

Alle specialisten waar naar doorverwezen wordt staan open voor en zijn (idealiter) actief op het vlak van natuurlijke en duurzame hulp; zij het therapie, ontwikkeling, ondersteuning en coaching waarbij er uitgegaan wordt van het zelfgenezend vermogen van de cliënt. Daarbij wordt de innerlijke motivatie, inspiratie, zelfredzaamheid en het levensgeluk gestimuleerd en de onafhankelijkheid en het groei- en herstelpotentieel versterkt.

Als je affiniteit hebt met het Totaal Pijnvrij-concept hoor ik graag van je. Bij voorkeur werk en/of woon je in de regio Den Haag, maar dit is zeker niet noodzakelijk aangezien klanten vanuit heel Nederland of zelfs daarbuiten kunnen komen. Het belangrijkste is dat je je kan vinden in de TP-visie en dat je coachingsvaardigheden/-ambities hebt. Het doel is immers klachten permanent op te lossen in plaats van het afhankelijk maken van frequente behandelingen.Ik hoor graag op welke manier jij hierin een complementaire rol kan spelen. Stuur een email naar info@totaalpijnvrij.nl