dec 19

Bespaar op zorgkosten

Inzichten van 2019 en voornemens voor 2020

Chronische klachten oplossen, afvallen en meer energie! In 2020 breng je jouw gezondheid, welzijn en energie naar een hoger niveau! Met de Mindbody Method, keto, carnivoor en tijdgebonden eten.

Bob Borghart, Mindbody Therapeut | Laatst bewerkt: 19 december 2019

Inzichten van het jaar

Vorig jaar ontdekte ik het geheim van chronische pijn, hoe het ontstaat en hoe je het op kan lossen. In tegenstelling tot de algemene opvattingen over de verschillende soorten chronische pijn die je krijgt bij je huisarts, fysio of alternatieve therapeut. Met specifieke kennis, bewustwording en herconditionering van lichaam en geest. Via de zogenaamde mindbody connectie kan alle pijn opgelost worden.

Ik had niet verwacht dat ik dit jaar vergelijkbare inzichten en openbaringen zou mogen ontdekken als deze van vorig jaar. Maar ik had het mis…

Dit jaar ontdekte ik het keto en carnivoor dieet. Ik had al eerder van keto gehoord. Maar de resultaten en openbaringen van het carnivoor dieet (een variant van het keto-dieet) is minstens zo mindblowing als de mindbody connectie bij chronische pijn. Maar dan bij auto-immuunziekten, diabetes, epilepsie en zelfs kanker! Ik heb het aan den lijven mogen ondervinden met mijn huiduitslag. Net zo als vorig jaar met de mindbody connectie en mijn (voorheen) chronische pijntjes.

Misschien kan ik je helpen

Mijn missie en boodschap voor nu is dat je waarschijnlijk beter geholpen kan worden dan je tot nu toe geholpen bent. Misschien ben jij miljoenen mensen in Nederland die vaak last hebben van pijntjes die blijven terugkomen, zoals spanningspijn in de lage rug, nek en schouders. Of hoofdpijn waarvoor je regelmatig therapie hebt? Dan kan je door een eenmalige investering er vaak (grotendeels) definitief vanaf komen door een gericht bewustwordingsproces. Zo kan je in één keer tientallen bezoekjes per jaar besparen dat over enkele jaren duizenden euro’s bespaart.

Ook als je regelmatig andere chronische klachten hebt, zoals auto-immuunaandoeningen of als je bijvoorbeeld verantwoord af wil vallen. Er is meer mogelijk dan je denkt. Op basis van de ervaringen die je tot nu toe hebt opgedaan. Vermoedelijk kan de mindbody methode of het keto- of carnivoor dieet uitkomst bieden. Misschien heb je alleen de juiste persoon nodig die je op het juiste pad stuurt. De juiste tools geeft.

Misschien dat ik die rol voor je kan vervullen in het komende jaar. Ik ben inmiddels aangesloten bij BATC. Wat betekend dat je behandelingen vergoed kan krijgen (indien je bij de juiste verzekeraar zit en aanvullend verzekerd bent). Je hoeft uiteraard niet aanvullend verzekerd te zijn en het makkelijkste is als je het gewoon uit eigen zak kan betalen. Wellicht ook het voordeligste. Als je het hebt liggen in ieder geval.

Geen vetpot?

Heb je het niet financieel ruim maar wil je komend jaar wel effectief klachten aanpakken? Kies dan voor een budget voor alternatieve zorg van minimaal ¢400,-. Dit is (bij mij) het minimum bedrag dat je nodig hebt om effectief geholpen te worden bij chronische (langdurige) klachten. Hiermee kan je een heel Mindbody Essential programma doorlopen van in totaal 4 weken, inclusief (pijn/triggerpoint)behandelingen, begeleiding en essentiële mindbody kennis en bewustwording. 

Wel een Fatbod?

Als je wel wilt afvallen maar bang bent voor een terugval of voor die lelijke huidrollen of cellulite. Met de juiste mindset, specifieke voeding en timing van je eetmomenten kan je dat ondervangen. Dus structureel gewichtsverlies zonder rimpels, cellulite of huidrollen over te houden. Met een Totaal Vitaalprogramma gaan we de belangrijkste (eet)patronen doorbreken en leer je hoe je jouw focus kan verleggen op wat je niet wilt naar wat je wél wilt.

Daarbij gebruiken we natuurlijke methoden, technieken en recepten die zowel simpel als effectief zijn. Zodat je niet alleen tijdelijk afvalt. Maar omdat we zorgen je je ook beter voelt, je er beter uitziet én zodat je meer energie hebt. Zodat de kilo’s dus echt wegblijven! Wat het plan uniek maakt is dat je juist veel vette producten mag eten en dat de timing van de eetmomenten (bijna) net zo belangrijk is als hetgeen je eet.

Ben je gezond?

Heb je alleen pijnklachten of overgewicht waar je van af wilt maar ben je verder gezond, met een gezonde levensstijl Heb je geen of zelden medicijnen of artsen nodig? Dan kan je jouw maandelijkse kosten flink drukken door te kiezen voor een ruimer aanvullend (alternatief) budget en jouw eigen risico ophogen. Dan breng je jouw maandlasten weer omlaag.

Heb je een spaarpotje: Wordt Mindbody Master

Wil je jouw (chronische) klachten structureel aanpakken en heb je voldoende spaargeld en/of een inkomen dat (ruim) voldoende is om bijvoorbeeld een maximaal eigen risico van €885,- direct te betalen? Zonder dat het hoofdpijn geeft? Dan is het eigenlijk veel slimmer om je helemaal niet aanvullende te verzekeren. 

Want zelfs als je komend jaar een Mindbody Master Programma doet (van € 1.080,-) bespaar je waarschijnlijk honderden euro’s aan zorg(verzekerings)kosten. Omdat je waarschijnlijk geen verdere zorgkosten meer maakt. Sinds je dan (in de meeste gevallen) onafhankelijk wordt van (overige) medische en alternatieve hulp. Dan ben je dus alleen verzekerd voor het broodnodige: Acute medische en spoedeisende hulp. Hetgeen is waar de verzekering eigenlijk voor bedoeld is: Onvoorziene en onwaarschijnlijke gebeurtenissen met onvoorzien hoge kosten.

Een handige manier om dat pensioenpotje verder te spekken… of er juist eindelijk aan te beginnen!

About The Author

Geef een reactie

Geverifieerd door MonsterInsights