Dankjewel voor het invullen van de pijntest!

De pijn is geconditioneerd in het zenuwstelsel

Je hebt een totale pijnscore boven de 30 met een gemiddeld pijncijfer beneden een 8.

De pijn is in de loop der tijd geconditioneerd in het lichaam door onbewuste stressoren. Dit kan opgelost worden door een proces van herconditioneren van deze pijnpatronen met een mindbody proces. Hierbij zal het achterhalen, in een proces van bewustwording, van deze stressoren de eerste stap moeten zijn.

Je hebt aangegeven open-minded te zijn. Dat betekend dat met een mindbody proces  de pijnpatronen kunnen worden geherconditioneerd. Dat maakt het mogelijk jouw pijn al binnen enkele weken structureel te verbeteren of zelfs helemaal op te lossen. Soms kan het sneller gaan. Soms wat langer duren.

Met dit profiel is het aan te raden te beginnen met de (online) workshop. In de workshop kan binnen enkele uren een sterke verbetering in de klachten worden ervaren. Je ontdekt hoe de pijn is geconditioneerd in het zenuwstelsel en hoe je het kan herconditioneren. Je krijgt daarbij enkele krachtige tools en technieken om dat zelf te doen.

Bekijk het filmpje over het cruciale mindbody proces en de inhoud van de workshop en meld je aan om (misschien) aankomende zaterdag nog aan de (online) workshop mee te kunnen doen (maximaal 10 personen per workshop).

  • Chronische pijn leren begrijpen en oplossen
  • Medicaties verminderen of stoppen
  • Besparen op eindeloze behandelingen
  • Riskante en onnodige ingrepen voorkomen
  • Gratis bij aansluiting op een programma

Iedere zaterdag van 09.00-12.30 uur

aanmelden

“Na in een lange sessie een aantal keer de oefeningen te hebben gedaan was de pijn helemaal weg! Ongelooflijk. En het mooie is dat – als de pijn terug lijkt te komen- ik nu handvatten heb om het meteen te onderkennen en er weer zelf van af te komen! Zelfs met spierpijn lukt het…”

Monique

“Ik heb nu geen pijn meer […] En ik kan er nu op vertrouwen – en dat is denk ik wel het meest belangrijke – dat ik zelf zonder tussenkomst van een persoon zoveel mogelijk ook in mijn eigen kracht kan komen door de tools die jij mij hebt gegeven.”

Anna

“De fysio behandelt alleen dat ene plekje. En je kan aan vandaag zien wat ik bij je heb gedaan, door het totale beeld te bekijken en aan te pakken, dat je daar pas wat bereikt. En de fysio, dat heb ik zelf gehad. Daar loop je weken bij en dat is niet het totale concept wat je aanpakt. Alleen het punt waar het pijn doet.”

Petra

Details en prijzen workshop

Datum

Iedere tweede en laatste zaterdag van de maand

Tijd

09:00 – 12:30 uur

Docent

Bob Borghart

Maximaal aantal deelnemers:

10

Investering

Gratis bij aansluiting op een Programma.*

125,- nu tijdelijk: € 75,-

Korting

Deelname aan de workshop geeft € 25,- korting op de Mindbody sessie

* Kosten worden achteraf verrekend

aanmelden