Pijnbestrijding met de Trigger point reset methode

Heb je last van uitstralende pijn? Met de trigger point reset methode is het mogelijk om op een milde en vrijwel pijnloze manier spanning uit spierknoopjes los te laten. Veel klachten worden namelijk veroorzaakt door spanning in de weefsels waardoor spierknopjes, ofwel triggerpoints, kunnen ontstaan. In de meeste gevallen zitten de triggerpoints rondom de nek-en schouderspieren en in de onderrug en heupen. Ook kniepijn en een tenniselleboog worden bijvoorbeeld behandeld met de trigger point reset methode. Benieuwd hoe ik je kan helpen? Lees de ervaringen van mijn cliënten!

Lees de ervaringen van anderen

Uitstralende pijn oplossen met Trigger point reset methode

Waar triggerpoints vooral om bekend staan, is dat ze pijn kunnen doorstralen naar een ander gebied waar niet persé sprake is van spanning. Hierdoor is het lastig voor specialisten om een diagnose te stellen. Zo kan de oorzaak van pijn in je knie in de knie zelf zitten maar ook in een verkleving door triggerpoints in bijvoorbeeld de beenspieren. Door te kiezen voor een behandeling met de Trigger point Reset Methode voorkom je onnodige injecties, operaties of andere frustraties. Met deze methode wordt de pijn bij de bron aangepakt waardoor je duurzame resultaten kunt bereiken. Ontdek direct de oorzaak van jouw pijn door de pijntest in te vullen!

Doe de gratis pijntest
Trigger point reset methode

Duurzaam chronische klachten verbeteren

Heb je al fysiobehandelingen gehad maar heeft dit geen baat gehad? Met de Trigger point reset methode kijk ik naar het totaalbeeld van je klacht en los ik enkel de cruciale triggerpoints op die de pijn triggeren. Zo ga ik bij de start van de behandeling op zoek naar hardnekkige verklevingen en pijnbronnen zodat deze structureel kunnen worden opgelost. Als je namelijk al meer dan enkele weken pijn hebt, wordt er een voedingsbodem gecreëerd die de pijn in stand houdt. Hierdoor raken de triggerpoints in je zenuwstelsel verankerd, ofwel geconditioneerd. Dat vraagt om een alternatieve pijnbestrijding van zenuwpijn waarbij dieper op de onderliggende oorzaken van de triggerpoints wordt gewerkt. Meld je direct aan voor een consult en ik neem binnen 1 dag contact met je op!

Voorkom verkeerde diagnoses

Heb je binnenkort een operatie gepland of laat je een kunstheup plaatsen? Dan is het eerst aan te bevelen om met de Trigger point Reset Methode te onderzoeken of het probleem niet door triggerpoints komt. Het is bekend dat bij pijn in gewrichten vaak verkeerde diagnoses worden gesteld. Er wordt dan vanuit gegaan dat er iets mis is met de knie, heup of rug zelf terwijl het werkelijke probleem in veel gevallen simpelweg in de spier zit. Met de Trigger point Reset Methode voorkom je dus eindeloze behandelingen met naalden, pillen, spuiten en scalpels. Meld je direct aan voor een Totaal Pijnvrij Programma! Bekijk ook de andere behandelingen die ik aanbied, zoals de Immuunsysteem Reset bij een auto immuunziekte van de huid.

Neem contact op
Call Now ButtonBel nu