mrt 09

Priming meditatie

Tony Robbin’s priming oefening

Tony Robbins staat bekend om zijn vermogen om snel resultaten te boeken. Als therapeut, coach, spreker en auteur. Hij is dagelijks bezig om andere te helpen. Van CEO’s van multinationals, wereldleiders en topatleten. Tot ‘gewone’ mensen die een doorbraak willen ervaren in hun leven. Op het gebied van gezondheid, persoonlijk geluk en welzijn of om carrière doelen te helpen realiseren. Hoe zorgt hij dat hij zelf in staat is dit dagelijks te doen? Om in mentale en fysieke topconditie te zijn heeft hij een routine ontwikkeld: Priming.

Bob Borghart, Mindbody Coach | Laatst bewerkt: 9 maart 2020

Tony Robbins is een autodidact. Al zijn kennis en vaardigheden heeft hij zichzelf aangeleerd. Zonder opleidingen. Door het lezen van honderden boeken, het volgen van talloze seminars en het werken met miljoenen mensen in de praktijk. Het oprichten van succesvolle ondernemingen en het helpen bij talloze andere. Zijn eigen merken zijn voornamelijk op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mentale gezondheid, manifestatie en coaching. Zijn methoden zijn dan ook vooral erg praktisch. Juist omdat hij geen opleidingen heeft gevolgd. Het voordeel daarbij is dat hij zijn creativiteit meer heeft kunnen gebruiken en – met dank aan kennis uit de literatuur en ruim 40 jaar praktische ervaring – heeft ontdekt wat snel en effectief werkt. Zo ook met zijn priming.

Wat is priming?

Priming is de manier waarop Robbins dagelijks zijn staat veranderd, meer energie ontwikkeld en in een hogere emotionele vibratie komt. Het is ontwikkeld vanuit inzichten uit verschillende meditatievormen, de neurowetenschap en NLP-technieken. Om de dag te kunnen beginnen in een ‘piek’ staat. Zonder geconditioneerde, onbewuste of emotionele belemmeringen. Met een focus op vooral het gevoel van dankbaarheid, liefde en geluk. Om zichzelf beter te voelen en zo andere beter te kunnen helpen. Om de interne staat van geluk te conditioneren. En daarmee meer geluk aan te trekken. Het makkelijker op te roepen. Het te programmeren in het onderbewustzijn. Maar ook om de negatieve of belemmerende interne patronen te doorbreken. Met kracht, intentie en intensiteit.

Video kijken en beantwoorden

Neem minstens 45 minuten de tijd voor jezelf om deze oefening te doen. Bij voorkeur aan het begin van de dag. Een moment waarop je niet gestoord kan worden. Bij voorkeur op een plek waar niemand er last van heeft als jij hard zou schreeuwen of zingen. 🙂 Bekijk dan de video’s en doe met volle intentie mee met de oefening in video 2. Vul daarna het formulier in over jouw ervaring.

Stap 1: Bekijk Tony’s uitleg van priming

Stap 2: Doe mee met priming oefening

Stap 3: Deel je ervaring voor feedback

About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel nu